ADARA SPA

A prins viață din pură pasiune pentru wellness și bunăstare și a fost conceput cu un sentiment de lux în minte, ducând noțiunea de spa la un nivel superior.

 

Rezervari

Rezervarea in avans este recomandata pe site-ul nostru www.adaraspa.ro

Politica de varsta

Zona de spa este un serviciu recomandat doar adultilor. Pentru a mentine o atmosfera linistita, copiilor sub 16 ani nu le este permis accesul in spa fara permisiunea parintilor. Copiii cu varsta de 12 ani sau peste pot realiza un tratament spa daca prezinta un acord semnat de parinti. Va rugam sa contactati receptia pentru informatii suplimentare.

Anulari sau intarzieri

Pentru a evita posibile neplaceri cauzate altor client, va solicitam sa anuntati anularea unei rezervari cu cel putin 4 ore inainte de ora stabilita. Va rugam sa contactati receptia in eventualitatea unei anulari sau reprogramari. Daca ajungeti mai tarziu decat ora programata, o sa facem tot posibilul pentru a realiza tratamentul complet. Cu toate acestea, in cazul in care exista o alta prgramare imediat dupa cea realizata de dvs., timpul tratamentului va fi redus fara o reducere a pretului.

Ce sa porti

Nu este nevoie sa aduceti sau sa purtati haine speciale deoarece va vom oferi tot ce este necesar pentru terapiile la care urmeaza sa participati. Totusi, va rugam sa nu aduceti obiecte valoaroase in spa. ADARA SPA nu este responsabila pentru pierderea sau furtul bunurilor.

Telefoanele si alte device-uri

Pentru confortul tuturor clientilor va rugam sa va asigurati ca orice device electronic este oprit inainte de a intra in spa.

Timpul de sosire

Pentru a face din spa o experienta, va rugam sa ajungeti cu cel putin 15 minute inaintea orei programate. La sosire vi se va solicita completarea unui formular de sanitate. Va rugam sa comunicati orice informatie, inclusiv existenta unei sarcini sau orice problema de sanatate.

Pregatirea pentru terapie

Pentru doamne nu este necesara pregatirea. Pentru barbati recomandam raderea cu cel putin 2 ore inainte de tratamentul facial pentru un maxim de confort al peilii. Alte tratamente nu necesita pregatire.

Intimitatea dumneavoastra

Intimitatea personala va fi protejata tot timpul pe parcursul tratamentului. Terapeutii se vor asigura ca toate partile corpului care nu sunt supuse tratamentului sunt acoperite. Doamnele vor beneficia de optiunea de a include tratamentul bustului in toate tratamentele corporale.

Confortul dumneavoastra este obiectivul nostru

Desi ne dorim sa va anticipam nevoile, tratamentele spa sunt experiente individuale. Asadar, va rugam sa comunicati personalului nostru orice mod in care terapia sau confortul poate fi imbunatatit precum o presiune mai mica sau mai mare a masajului, un prosop extra sau ajustarea sunetului si luminii.

Vouchere cadou/credite spa

Toate voucherele cadou sau creditele spa trebuie sa fie prezentate in intervale de timp valide. Voucherele cadou si creditele spa nu sunt transferabile si nu pot fi transformate in bani.

 

O oaza de calm

Book Now