Adara înseamna
frumos si elogiat

 
 

Avandusi originile in inima bogatelor traditii arabe si nascut din dorinta de a crea un spatiu de basm, pace si vitalitate, Adara Spa este locul perfect unde sa evadezi din cotidian si sa permiti sa te invaluie o atmosfera relaxanta, dedicata sanatatii si frumusetii.

Stabilind noi standarde cand vine vorba de eleganta si extravanganta, Adara Spa s-a format din pasiunea pura pentru starea de bine si sanatate si a fost creat cu un pregnant simt al luxului in minte, ducand notiunea de „spa” la un nivel superior.


 

Create pentru a oferi o experienta de neuitatTratamentele puse la dispozitie de Adara Spa iti vor invalui simturile si iti vor lasa corpul purtat printr-o calatorie care va incepe cu manevre de exfoliere si va continua cu proceduri de relaxare ce includ numeroase tipuri de masaj, hammam, reflexoterapie si alte tehnici care iti vor pune mintea si corpul in echilibru perfect.

Lasa-te transformat de ritualuri diferiteRealizate de mainile expertilor care te vor conduce catre o stare sublima de refacere si intinerire. Prin imbinarea anilor de cunoastere si pasiune in Asia si Orientul Mijlociu cu metode moderne sau traditionale, terapeutii nostri sunt gata sa te intampine cu produse premium intr-un cadru vindecator, potrivit atat pentru relaxare cat si pentru evenimente private.

Nu iti hidratam doar corpul, iti hranim sufletulPaseste intr-o lume unde ai sansa sa explorezi ritualuri orientale stravechi care te vor ajuta sa iti redescoperi pacea si frumusetea interioara.

O oaza de calm

Book Now