Ritualuri Hammam

 

Lasa-te in voia unui tratament transformativ inspirat din ritualuri stravechi si menit sa inlature stresul lumii moderne.

Datorita caldurii intense si aburului, ritualul nostru de Hammam Oriental nu doar iti va relaxa intregul corp ci va contribui si la:


Imbunatatirea sistemului imunitar. Prin dilatarea vaselor sanguine si stimularea circulatiei contribuie la deschiderea porilor astfel incat toxinele sa poata fi eliberate.

Revitalizarea intregului corp. . Aburul fierbinte are o adevarata putere de a reface musculatura incordata.


Revigorare puternica. Manevrele intense de exfoliere si masaj pe care le vei experimenta in timpul ritualului vor conduce la o crestere considerabila a circulatiei sanguine, trezindu-ti toate simturile.

Calmare si relaxare. Prin reducerea starilor de stres sau anxietate, imbunatateste somnul si atentia, reconectandu-ti corpul si sufletul.Hammam Marocan

Este un ritual traditional de o frumusete inspirata din rutina straveche, ce era respectata cu sfintenie de catre marocani in fiecare zi.

Chiar si in Marocul zilelor noastre, in casele cu dusuri luxoase sau bai contemporane, inca nu te poti declara curat daca nu urmezi un astfel de ritual cel putin o data pe saptamana, pentru o exfoliere completa a intregului corp. Terapeutii nostri Hammam sunt stapani ai mestesugurilor lor, extrem de calificati, delicati si discreti.Hammam Marocan Traditional

Intindeti-va pe placa calda de piatra pentru o exfoliere diferita de oricare alta, cu fiecare centimetru al corpului curatat si exfoliat de mainile expertilor. Bucurati-va de o baie de aburi ce va ajuta la deschiderea porilor si la procesul de curatare a pielii. Veti fi apoi revigorat cu o sesiune de curatare profunda cu un sapun negru traditional, care va va acoperi intregul corp, urmat de un exfoliant puternic pentru intregul corp, realizat cu manusa Kessa ce va lasa pielea extrem de hidratata si catifelata.

Hammam Marocan Adara Signature

Rasfatati-va cu ADARA Signature Hammam, sustinut de o colectie de lux de tratamente semnatura. Secventa noastra de hammam traditional va fi realizata complet, de la baia de aburi pana la aplicarea sapunului negru pentru a va purifica corpul si a va curata simturile. Ceea ce duce acest hamam la nivelul urmator este gama noastra de produse certificate 100% organice, completata de masca noastra autentica de argila Ghassoul si amestecurile clasice de plante care vor stimula senzatii oferite in Maghreb si Orient.

Hammam Regal Marocan

Bucurati-va de acest tratament de lux potrivit pentru persoanele cu adevarat pretentioase. Este cea mai buna metoda de exfoliere din cap pana in picioare deoarece aceasta versiune superioara a hamamului foloseste un sapun Beldi detoxifiant pentru a revitaliza intregul corp inainte de a fi exfoliat cu o pelicula hranitoare de argila Ghassoul. Aceasta inmoaie pielea si infuzeaza arome proaspete si senzuale, urmate de amestecurile noastre speciale din condimente marocane, reprezentand secretul nostru pentru o piele stralucitoare. Un ser de aur de 24k este apoi distribuit uniform pe fata, oferindu-i timp sa-si puna in aplicare magia si sa revigoreze pielea in profunzime. Incheierea cu un relaxant masaj de 30 de minute cu ulei de argan bogat in vitamina E va conferi acestui tratament semnatura o senzatie regala.Hammam Turcesc

Incepeti aceasta ceremonie autentica de curatare a corpului in ambianta linistita a hamamului. Relaxati-va in timp ce caldura blanda va inmoaie pielea, pregatindu-va pentru o exfoliere corporala cu o manusa fibroasa Kessa pe placa noastra de piatra incalzita, urmata de curatarea cu celebrul sapun turcesc. Intregul corp va va fi apoi spalat cu o spuma aromata cu efect de calmare, permitand pielii si muschilor sa devina mai relaxati.Hammam Turcesc Traditional

Este locul in care muschii se relaxeaza, corpul se odihneste iar mizeria spirituala si fizica este curatata. In perioada timpurie a Imperiului Otoman, curatarea corpului era o necesitate importanta iar oamenii mergeau de obicei la bai, din moment ce nu aveau o astfel de facilitate in propria casa. Mersul la hammam era o activitate traditionala foarte comuna, pe care fiecare familie o facea de cel putin 3 ori pe saptamana. Aceasta traditie nu s-a oprit nici astazi astfel incat turcii isi gasesc timp pentru a merge la un ritual cu hammam.

Hammam Regal Turcesc

Va invitam sa retraiti obiceiurile maiestuoase din vremurile sultanului Suleiman Magnificul cu aceasta experienta de curatare profunda. Incepeti aceasta calatorie de neuitat, de autodescoperire, cu caldura aburului si aromele delicate pentru a va pregati pielea pentru masajul traditional de exfoliere corporala cu spuma si manusi fibroase Kessa. Abandonati-va unei stari de fericire atemporala, in timp ce experimentati o baie purificatoare de lapte proaspat si miere, ce va va lasa o piele stralucitoare, catifelata precum casmirul.

Masaj Balinez & Hammam Traditional

...

Book Now