Terapii faciale si corporale

 

Frumusetea vine din modul in care arati si te simti.

Stim ca o piele frumoasa si sanatoasa presupune o ingrijire suplimentara, de aceea am combinat cele mai bune tehnici in realizarea terapiilor noastre faciale si corporale, ce te vor purta catre o stare de relaxare totala.


Esteticienii nostri sunt gata sa aplice proceduri ce ti se potrivesc perfect, astfel incat pielea ta sa beneficieze de un rasfat desavarsit. Pentru ca ne dorim sa te bucuri de o reala experienta atunci cand ne vizitezi, ne-am asigurat ca fiecare serviciu este special creat pentru cel mai inalt nivel de confort.

Te poti bucura, de asemenea, de o serie de tratamente pentru remodelare si slabit, realizate cu cu tehnologie de ultima generatie, sigura pentru orice tip de piele, care vor regenera si restabili frumuseata ce se afla deja in interiorul tau.


Tratamente Faciale

Radiofrecventa (Therma Lift)

Liftingul facial non-invaziv poate fi acum realizat rapid si bland. Acest tratament presupune ca undele radio sa penetreze piele si sa elibereze molecule care declanseaza efectul dorit. Aceasta procedura stimuleaza formarea colagenului, crescand fermitatea pielii si stimuland celulele sale. Dupa cateva sedinte semnele de imbatranire vor fi diminuate iar pielea va deveni mai neteda si mai elastica.

Stimularea colagenului

Anti-imbatranire

Lifting facial barbatiDurata: 60 min
Durata: 60 min
Durata: 60 min

Masaj pentru lifting facial

Durata: 30 min

Curatare faciala

Durata: 45 min

Masaj facial cu miere

Durata: 45 min

Tratmente Corporale

Scrub Organic

* Impreuna cu esteticianul tau poti alege combinatia care ti se potriveste cel mai bine, din multitudinea ingredientelor pe care ti le oferim.

Durata: 60 min

Masca Organica

Tratamentele corporale organice nu sunt doar metode senzationale de relaxare, ci fac si minuni pentru pielea ta.

Durata: 60 min

Servicii suplimentare

Masaj capilar

Masaj facial

Masaj reflexogen

Servicii pentru pierderea in greutate

 
Durata: 30 min /massage
Durata: 30 min /massage
Durata: 30 min /massage
Comming soon..

EYEBROW CORNER

Vopsire Sprancene

Forma Sprancene

Vopsire, forma si pensat Sprancene

Book Now