Manichiura & Pedichiura Adara Signature

 

Cu o filozofie bazata pe o continua dezvoltare fizica, emotionala si spirituala, ADARA SPA reprezinta refugiul perfect care iti va insufla regenerare, rejuvenare si stare de bine.Manichiura

_

Manichiura clasica
Manichiura clasica si aplicare oja
Manichiura semipermanenta
Manichiura French semipermanenta
Manichiura cu gel/ acrygel
Suplimentar: Masaj maini | Masaj umeri | Tratament parafina | Scrub Organic | Nail Art

Pedichiura

_

Pedichiura clasica
Pedichiura profesionala
Pedichiura medicala
Pedichiura semipermanenta
Pedichiura French semipermanenta
Suplimentar: Masaj talpi | Masaj umeri | Tratament parafina | Scrub Organic | Finisare calcaie | Detox talpi

Servicii suplimentare

_

Aplicare oja
Aplicare oja semipermanenta
Nail art stamping
Indepartare oja
Indepartare acrygel / gel
Scrub organic maini / talpi
Masaj talpi
Masaj umeri
Masaj maini
Tratament parafina
Finisare calcaie
Detox Talpi
Masaj Capilar
Reumplere gel/acrilic
Masaj expres la picioare
Masaj Capilar

SPA

Manichiura sau Pedichiura Adara Signature Spa

Tratamentul Semnatura Adara Spa va restaura stralucirea naturala a mainilor si picioarelor tale. Inainte de aplicarea unui tratament delicat cu unghiile tale, le vei inmuia in sare organica cu particule de aur. Apoi, terapeutul va aplica o masca bogata in vitamine sau un scrub organic urmat de un balsam hidratant pentru o hidratare profunda. Un masaj revigorant te va ajuta apoi sa eliberezi orice tensiune acumulata in palme sau talpi, pentru ca la final sa beneficiezi de aplicarea ojei alese de tine, pentru un look elegant.

Manichiura sau Pedichiura Cu Pietre Calde

Rasfata-te cu pietre calde si simte cum orice tensiune este indepartata. Pentru inceput, sarea cu canabis va facilita deschiderea porilor pentru o asimilare mai buna a ingredientelor ce iti vor fi aplicate in 4 pasi. Asezarea pietrelor fierbinti pe palme si degete vor creste nivelul de energie si vor spori circulatia sanguina. Caldura pietrelor va stimula punctele de presiune ale zonelor masate, lasandu-ti intregul corp intr-o stare de relaxare suprema.

Pedichiura Spa Detox

Simte cum tot corpul ti se reconecteaza cu ajutorul acestui tratament, ce te va ajuta nu doar sa iti detoxifiezi corpul ci si sa ai un somn mult mai linistit si relaxant. Dupa 30 de minute de spa, te vei bucura de o pedichiura bine meritata si de un masaj reflexogen ce te va face sa fi gata oricand pentru plimbarile lungi.


Book Now